Waarom klanten voor mij kiezen

Veelzijdige tekstschrijver Den Haag en Haaglanden

Door mijn werk voor de gemeente Den Haag heb ik door de jaren heen veel kennis en inzicht gekregen in de ontwikkeling van de stad. Hetzelfde geldt voor zorgorganisaties in Den Haag en Haaglanden door mijn werk voor de Stichting Transmurale Zorg Den Haag en omstreken. Deze ervaring en mijn Haagse netwerk zet ik in bij mijn opdrachten.

Mijn belangstelling gaat uit naar maatschappelijke ontwikkelingen in de nabije toekomst. Daarover schrijf ik onder andere voor Nictiz (Nederlands instituut voor ICT in de zorg). In mijn blogs over een veranderende samenleving onderzoek ik o.a. de relatie tussen politiek en maatschappelijke ontwikkelingen. Daarin vind ik solidariteit tussen de generaties en bevolkingsgroepen erg belangrijk en een toekomstgerichte omgang met stad en landschap. Er zijn allerlei nieuwe richtingen, initiatieven, en oplossingen aan het ontstaan die mijn volle belangstelling hebben.

Samengevat: waarom klanten voor mij kiezen

  • Tekstschrijver en reviewer met uitgebreide kennis, ervaring en netwerk in Den Haag en Haaglanden.
  • Goed ingevoerd in de zorg, stedelijke ontwikkeling en vastgoed, ict en maatschappelijke ontwikkelingen.
  • Brede algemene ontwikkeling en interesse: ook ingewikkelde materie breng ik terug tot een heldere kern.
  • Helder denken, helder schrijven: door met mij te sparren krijgen klanten een helder idee van wat ze werkelijk willen vertellen.
  • Voor eenvoudige tekstproducties kan ik de fotografie verzorgen. Voor het echte werk ken ik een paar uitstekende fotografen.
  • Voor Engelse interviews en Engelse teksten.

Waar ik het meest voor gevraagd word

  • Interviews en artikelen; soms over ingewikkelde materie maar luchtige human interest kan ook(Nederlands en soms Engels)
  • Conceptontwikkeling en uitvoering: ‘We hebben een wervende brochure of krant nodig. Doe maar een voorstel.’
  • Webteksten
  • Slepende klussen, vaak in een politieke context, waarin een externe aanjager een goede oplossing kan zijn: ‘We komen er met elkaar niet uit. Wil jij eens kijken?’

Contact kan via 06 10762 980 of info@mariekekeur.nl Of gebruik onderstaand contactformulier.
Helder en bondig, met oog voor mensen